Velkommen til min nye hjemmeside

Takket være min fotograf og gode ven, Rasmus Cornelius Nielsen, har jeg nu fået en hjemmeside til min skribentvirksomhed. Rasmus og jeg var i Skive og interviewe den unge iværksætter Dennis Drejer fra Rito.dk, der er blevet millionær på at sælge garn online. I en alder af 12 år, sprang Dennis ud som autodidakt programmør og lavede sin første hjemmeside.

”Måske er det slet ikke så svært,” tænkte Rasmus, og så gik han hjem og læste lidt om WordPress og lavede dette fine site på et døgns tid. Jeg er dybt taknemmelig og fuld af beundring. Skulle der være en flyvsk knap et par steder eller en vildfaren rubrik, så håber jeg, at I vil se igennem fingre med det :O)

Jeg modtager gerne feedback på: phjournalistik@gmail.com, og du er også velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor.

God dag til jer alle.

De bedste hilsner

Pernille

Skærmbillede 2016-06-22 13.55.31-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *