En begravelse kan også være smuk og morsom

“Gytte elskede at være sammen med sin familie. Stort set hver søndag mødtes de i hendes hjem på Amager, hvor de drak kaffe og hyggede sig flere generationer sammen. Da Gytte døde, var det på yndlingspladsen hjemme i stuen.

De pårørende ringede til bededamen Sille Kongstad, der foreslog, at Gytte fik sig en sidste komsammen med familien, inden hun kom og hentede hende. Og sådan blev det. Familien samledes en sidste gang til kaffe med Gytte, hvor børn, børnebørn, familie og venner fik mulighed for at sige ordentligt farvel.”

Fik du ikke læst artiklen med bededamen Sille Kongstad, så kan du læse hele artiklen her

sille2

Foto: Rasmus Cornelius Nielsen/ corneliusnielsen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *