Enæggede tvillinger

Mig og min tvilling

Ann og Jill (på billedet nedenfor) blev født med bare 11 minutters mellemrum, alligevel har Jill altid påtaget sig storesøsterrollen. De konkurrer og går hinanden på nerverne, men skal de undvære hinanden, går livet i sort. De har præsteret at møde op til sammenkomster i næsten identisk tøj. “Så står vi der og ligner B1 og B2 fra Bananer i Pyjamas. Voksne mennesker i ens tøj. Det er pinligt.”

I denne uge har jeg en artikel i Femina om enæggede tvillinger, der aldrig stopper med at fascinere. Ud over Ann og Jill, kan du også møde tvillingerne Vibeke og Marianne (på introfoto). Deres forældre ville gerne, at de gik i hver sin retning, men på forunderligvis endte de altid sammen. For dem har  tvillingeskabet altid været en stor berigelse.

Det er os to mod resten af verden, siger tvillingerne Ann og Jill.
Foto: Camilla Stephan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *