Tekstforfatning til Smagdanmark.com

Inden jul havde jeg fornøjelsen af at være tekstforfatter på dele af teksten til en ny virtuel markedsplads for mindre danske fødevareproducenter. Opgaven gik ud på at lave en præsentation af Smagdanmark.com, der med få ord beskriver virksomhedens mission og kernekompetencer.

Det er et pokkers godt initiativ, som giver os alle mulighed for at blive dus med lokale bønder og fødevareproducenter, der brænder for at lave kvalitet. Ved at lave en fælles digital markedsplads, kan de mindre producenter hjælpe hinanden med udfordringer som logistik, forsendelse og markedsføring, hvilket gør, at de kan hamle op med detailhandlens krav om hele tiden at levere hurtigere og billigere, uanset hvad det gør mod smagen, dyrene og miljøet.

Du og jeg har nu mulighed for at sidde foran computeren og handle direkte med lokale landmænd, mikrobryggerier, hyggelige gårdbutikker og slagtere fra hele landet. Her kan du finde de lokale fødevarer, du holder af og lære mere om, hvordan de blev produceret – og så kan du få leveret dem lige til hoveddøren.

Du kan gå på opdagelse på markedspladsen her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *