Hipstere og håndværkere åbner WestMarket

Klokken 10 her til formiddag åbnede dørene for første gang til WestMarket – Vesterbros nye madmakka for foodies, kaffesøstre og hyggesnackere.

WestMarket er placeret i den forladte butiksarkade, Toves Galleri, der igennem årene har haft tradition for at kunne slå alt andet end Netto ihjæl. Fødslen af det nye marked ser da også ud til at have været en langsommelig proces, for her til morgen, var der flere håndværkere end stadeholdere. Larmen fra boremaskiner overdøvede baristaerne, men når det er sagt, så tegner det nu alligevel ret godt.

Toves gamle grå bunker har fået en tiltrængt make over, og fremover er visionen at mere end 80 stadeholdere skal holde liv i madhallen og servere alt fra sushi og kobekødsburger til bolivianske retter og asiatisk streetfood. Her til morgen var det mest kaffen og Guilty’s kunstneriske kager der stod knivskarpt. Men der arbejdes i den grad på sagen (man skulle have været håndværker på Vesterbro i dag).

Der festes dagen igennem med musik og kendiskokke, så lad vejen falde forbi, hvis du har tid – og ikke er alt for gammelsulten. For der bliver rift om de få boder, der har fået blus på komfuret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *