Mad & fiktion

Efter at have været lånt ud til Egmont i en længere periode, er jeg nu tilbage på hjemmekontoret de fleste dage. Jeg fortsætter dog med at lave et ugentligt madopslag til Hjemmet, og så har jeg fået en ny sjov opgave med at redigere fiktionsstof, så jeg er ved at læse op på berettermodellen, og hvordan man skærer en knivskarp krimi.

Jeg har også haft tid til at være på en af mine yndlingsopgaver og lave interview med 17-årige Nina Skov Jensen, som du måske kender som tegnetalentet fra DR’s tv-serie De skjulte talenter. Programmet handler om, hvordan mennesker med autisme opfatter verden. Både artiklen og tv-programmerne kommer du til at høre om og se mere til i næste måned.

Har du brug for hjælp til tekstforfatning, eller har du gode ideer til ugebladsartikler, som jeg bør kaste mig over, så giv endelig lyd på phjournalistik@gmail.com eller giv mig et kald.

God dag derude i smattede Danmark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *